Αξίες - Στόχοι

 

Σε ένα κόσμο που αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς θέλουμε να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας. Με οδηγό τις δικες σας επιθυμίες κατασκευάζουμε και σας παρέχουμε τα πιο εξελιγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά.

Παρακολουθούμε τις κυρίαρχες τάσεις στη βιομηχανία γυαλιού και των καινοτόμων προϊόντων.

Προσπαθούμε για την επίτευξη του χαμηλότερου κόστους λειτουργίας ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και δεσμευόμαστε για πρακτικές εμπορίου βασιζόμενες στην ηθική.

Σεβόμαστε τον άνθρωπο είτε είναι εργαζόμενος στην εταιρία μας είτε είναι πελάτης , είτε συνεργάτης και ιδιαίτερα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκύρια. Προσπαθούμε να ανακυκλώνουμε τις ποσότητες γυαλιού που προκύπτουν από τις φθορές και να προτείνουμε προϊόντα που βοηθούν στην εξοικονόμηση ενεργείας.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

 

Δέσμευση της διοίκησης είναι να γνωρίζει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών και να τους προσφέρει συνεχώς και με συνέπεια προϊόντα που την ικανοποιούν. Η ποιότητα είναι μια ευθυνή που έχουν όλοι στην εταιρία μας.

Έκθεση εικόνων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…