Εταιρικό Προφίλ

 

Η επιχείρηση ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ είναι μια εισαγωγική , εμπορική και μεταποιητική εταιρία οικοδομικού γυαλιού η οποία παράγει και τοποθετεί κατά παραγγελία προϊόντα υαλοπινάκων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ιδρύθηκε το 1997 και λειτούργει παράλληλα με την εταιρία Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ με συνεχή παρουσία στο χώρο του γυαλιού από το 1973. Η έδρα της είναι στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας σε χώρο 750μ2 και διαθέτει όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις μας , όπου παράγεται ένας εντυπωσιακός όγκος τελικών προϊόντων με βασικό αντικείμενο το γυαλί , έχουν κατατάξει την εταιρία μας στις πλέον αξιόπιστες εταιρίες γυαλιού στην Ελλάδα.

Εστιάζουμε στην ολόπλευρη υποστήριξη των συνεργατών-πελατών μας , επενδύουμε διαρκώς σε νέα προϊόντα , καινοτόμες ιδέες και παρέχουμε λύσεις υψηλής προστιθεμένης αξίας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και επαγγελματίες όπου με συνεχή και μεθοδική προσπάθεια διευρύνουμε διαρκώς την παρουσία μας στην Ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Ολοκληρώνουμε κτήρια όπως κατοικίες , ξενοδοχειακά συγκροτήματα , κτήρια γραφείων , καταστήματα , τράπεζες , εμπορικά κέντρα και κάθε ιδιωτικό και δημόσιο έργο τοποθετώντας υαλοπίνακες και σύνθετα προϊόντα υαλοπινάκων.

Το υλικό που αγαπάμε και δημιουργούμε με αυτό εδώ και 43 χρόνια , δηλαδή το γυαλί, αποτελεί το δομικό υλικό του 21ου αιώνα και εμείς δίνουμε δυναμικά το παρών.

Έκθεση εικόνων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…