Ανασυρόμενο Παράθυρο

Το ανασυρόμενο παράθυρο είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου σχεδιασμού στο χώρο των κατασκευών.

Προσφέρει μεγίστη λειτουργικότητα και εργονομία με λεπτό και διακριτικό προφίλ συνδυάζοντας λείες επιφάνειες και αδιάλειπτο σχεδιασμό ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Ιδανικό για προσόψεις καταστημάτων , προσαρμόζεται στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου όπου μεγιστοποιεί την γυάλινη επιφάνεια χωρίς πλαίσιο προστατεύοντας οποιοδήποτε χώρο από τη ζεστή η το κρύο , τον αέρα και τον θόρυβο.

Η κίνηση γίνεται γρήγορα είτε χειροκίνητα είτε με ηλεκτρικό μοτέρ , ενσύρματα η ασύρματα , ενώ υπάρχει ποικιλία επιλογών διαρρύθμισης των πάνελ.

Οι γυάλινες επιφάνειες θα πρέπει να είναι από κρύσταλλο ασφαλείας 10mm η μπορεί με τη χρήση πλαισίου να τοποθετηθεί διπλός υαλοπίνακας έως 27mm συνολικού πάχους.

Ιδανικό για street cafeé , bars χώρους εστίασης και όπου αλλού απαιτείται από αρχιτέκτονες και διακοσμητές.

Έκθεση εικόνων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…