Περσίδες για διπλό υαλοπίνακα

Οι περσίδες σκίασης τοποθετούνται στο εσωτερικό των διπλών υαλοπινάκων οι όποιοι τοποθετούνται σε εξωτερικά κουφώματα σταθερά η κινητά και σε εσωτερικά χωρίσματα γραφείων , καταστημάτων και κατοικιών. Δεν απαιτούν καμία συντήρηση η καθαρισμό μιας και βρίσκονται στο εσωτερικό των διπλών υαλοπινάκων διαμορφώνοντας ένα μοντέρνο και λειτουργικό προϊόν συνδυάζοντας και υψηλή αισθητική με μεγάλη αντοχή στη καθημερινή χρήση τους. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με περσίδες αλουμινίου σε διάφορα χρώματα καθώς και με 3 διαφορετικά υφάσματα , με διαπερατότητα φωτός από 0% έως 50%.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  • ΜΕ ΜΠΟΥΤΟΝ: το σύστημα αυτό παρέχει τη δυνατότητα μόνο περιστροφής των περσίδων δηλαδή άνοιγμα-κλείσιμο. Η μετάδοση της περιστροφής γίνεται με ένα μπουτον όποιο είναι τοποθετημένο στο εξωτερικό μέρος του κουφώματος.
  • ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ: το σύστημα αυτό παρέχει τη δυνατότητα και την περιστροφή των περσίδων (άνοιγμα-κλείσιμοο) αλλά και την κίνηση πάνω – κάτω , με μηχανισμό ο οποίος μεταφέρει την κίνηση από έξω , εντος της διπλής υάλωσης.
  • ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: το σύστημα αυτό παρέχει όλες τις κινήσεις (άνοιγμα-κλείσιμοο , πάνω-κάτω) με την κίνηση να μεταδίδεται ηλεκτρικά με επιτοιχιο διακόπτη η τηλεχειριστήριο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…