Περσίδες Σκίασης

Οι περσίδες σκίασης αποτελούν ένα σύστημα ηλιοπροστασίας και έλεγχου του φυσικού φωτισμού των κτηρίων εξασφαλίζοντας δυο από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κατασκευών.

Τα χαρακτηριστικά αυτά άνεση και συνολική βελτίωση του εσωτερικού περιβάλλοντος ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

Οι περσίδες σκίασης μπορούν να τοποθετηθούν είτε οριζόντια , είτε κάθετα με δυνατότητα κίνησης η σταθερές με λειτουργία χειροκίνητη η με ηλεκτρονικό μηχανισμό κίνησης των περσίδων.

Παρέχεται μεγάλη ποικιλία από διάφορα πλάτη περσίδων και πλούσιο χρωματολόγιο. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως πέργκολα σε δώματα η ως υπόστεγο πάνω από πόρτα εισόδου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…