Σημειακή στήριξη - Planar

Η σημειακή στήριξη αποτελεί μια εξαιρετικά σύγχρονη τεχνική κάλυψης και δημιουργίας γυάλινων επιφανειών χωρίς την χρήση συμβατικών πλαισίων. (αλουμινίου-ξύλου κλπ).

Για την κατασκευή εξωτερικής πρόσοψης (κέλυφος) με το σύστημα της σημειακής στήριξης χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα εξαρτήματα τα οποία έχουν την ιδιότητα να απορροφούν όλα τα στατικά και δυναμικά φορτία και να τα μεταφέρουν στη φέρουσα κατασκευή ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο θραύσης των υαλοπινάκων.

Οι υαλοπίνακες μπορούν να είναι είτε μονολιθικοί θερμικά σκληρυμένοι είτε πολυστρωματικοί και θερμικά σκληρυμένοι είτε και διπλοί θερμομονωτικοί επεξεργασμένοι θερμικά σκληρυμένοι.

Εάν επιθυμείτε να εφαρμόσετε το σύστημα της σημειακής ανάρτησης-στήριξης στο χώρο σας είτε είναι πρόσοψη κτηρίου , είτε πέτασμα διπλού κελύφους, είτε εσωτερικό χώρισμα, είτε στέγαστρο, μπορούμε να αναλάβουμε την επιμέτρηση και κατασκευή του με στατική μελέτη , διαστασιολόγηση των υαλοπινάκων σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…