Περιστρεφόμενες Πόρτες

Οι περιστρεφόμενες πόρτες εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης , ηχομόνωσης και ασφάλειας αποτελώντας την ιδανική λύση για εισόδους με έντονη διέλευση ανθρώπων δίνοντας μια θετική πρώτη εντύπωση μιας και η κυρία είσοδος δηλώνει την εικόνα της επιχείρησης.

Με 3 η 4 περιστρεφόμενα φύλλα (γυάλινα-μεταλλικά) , διάμετρο από 2m έως 6m και με ειδικό σύστημα anti-panic εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Το ευρύ φάσμα των λειτουργιών εξασφαλίζει άνετη διέλευση ακόμα και και όταν υπάρχει έντονη κυκλοφορία καθώς και μέγιστη ασφάλεια.

Η εξοικονόμηση ενέργειας του κτηρίου διασφαλίζεται από την προστασία που παρέχει η περιστρεφόμενη πόρτα από το κρύο, τη ζεστή, τα ρεύματα, το θόρυβο και τη σκόνη. Χάρη στη μεταβλητότητα του σχεδιασμού της και σε μια ευρεία επιλογή επιφανειών φινιρίσματος, μετατρέπει την είσοδο του κάθε κτηρίου σε μια είσοδο κύρους.

Έκθεση εικόνων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…