Αυτοκαθαριζόμενοι Υαλοπίνακες

Είναι οι υαλοπίνακες με επικάλυψη ειδικής διάφανης οργανικής επίστρωσης η οποία είναι υδρόφιλη και φωτοκαταλιζομενη. Η επίστρωση αυτή εναποτίθεται πάνω στον υαλοπίνακα εν θερμό με τη μέθοδο της πυρόλυσης και έχει ιδιαιτέρως αυξημένη μηχανική αντοχή. Η επίστρωση ενεργοποιείται με την ηλιακή ακτινοβολία πάνω στο γυαλί και ουσιαστικά αποδεσμεύει τα οργανικά κατάλοιπα (βρωμιές). Έτσι λοιπόν το πρώτο βρόχινο νερό δημιουργεί ένα στρώμα κατά μήκος της επιφάνειας του γυαλιού και ξεπλένει την αποσυντιθέμενη βρωμιά. Η λειτουργία αυτή καθιστά πολύ πιο σπάνια την ανάγκη καθαρισμού του υαλοπίνακα.( 5-6 φορές πιο σπάνια σε σχέση με ένα κοινό υαλοπίνακα).

Ο υαλοπίνακας αυτός είναι σχεδιασμένος για εξωτερική χρήση και πρέπει να είναι εκτεθειμένος και εμφανής διαδοχικά τόσο στο ηλιακό φως όσο και στο βρόχινο νερό.

Οι αυτοκαθαριζομενοι υαλοπίνακες μπορεί να είναι διάφανοι , ανακλαστικοί , ενεργειακοί και μπορούν να επεξεργαστούν με περιμετρικό τρόχισμα ροντε είτε να γίνουν τριπλεξ πολυστρωμματικοι είτε και securit.

Η οπτική εμφάνιση της επίστρωσης είναι τελείως διάφανη και εντοπίζεται μόνο αποκλειστικά και μόνο με ειδικό εξοπλισμό. Η αυτοκαθαριζομενη δράση της επιδρά κυρίως στους εξής ρύπους...

ΣΚΟΝΗ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ - ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΕΝΤΟΜΩΝ - ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ.

Μέγιστης απόδοσης της επίστρωσης έχουμε με τον υαλοπίνακα τοποθετημένο κατακόρυφα , δε μπορεί να διαλύσει ορυκτούς ρύπους ( τσιμέντο , μπογιά ) και δε πρέπει να θεωρηθεί πως δε χρειάζονται κανένα απολύτως καθαρισμό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τέσσερα διαφορετικά είδη με διαφορετικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά αυτοκαθαριζομενων υαλοπινάκων.

  • BIOCLEAN: ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ
  • BIOCLEAN+PLANISTAR:  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ
  • BIOCLEAN+COOL LITE ST108:  ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ
  • BIOCLEAN+COOL LITE STB120:  ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…