Τρίπλεξ & Securit

Ο υαλοπίνακας αυτός όπως καταλαβαίνουμε συνδυάζει τις δυο κατηγορίες υαλοπινάκων ασφαλείας , δηλαδή τους πολυστρωματικους τριπλεξ με τους θερμικά σκληρυμένους securit σε ένα προϊόν. Έχει όλες τις ιδιότητες ενός πολυστρωματικου και ενός σκληρυμένου υαλοπίνακα αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο σύνθετο προϊόν ασφαλείας παρέχοντας ενεργητική και παθητική ασφάλεια ταυτόχρονα.

Όντως το καλύτερο παράδειγμα για να κατανοήσουμε την σπουδαιότητα αυτού του προϊόντος είναι να το παραλληλίσουμε με τον εξοπλισμό που διαθέτει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Σε κάθε τέτοιο αυτοκίνητο λοιπόν υπάρχει ο παθητικός εξοπλισμός ασφαλείας όπως οι ζώνες ασφαλείας , οι αερόσακοι , οι ελεγχόμενες ζώνες παραμόρφωσης και οι προφυλακτήρες ο όποιος εστιάζει στο τι θα συμβεί μετά το τρακάρισμα. Υπάρχει όμως και ο ενεργητικός εξοπλισμός ασφαλείας όπως το ABS , οι αναρτήσεις , τα αεριζόμενα δισκόφρενα και τα συστήματα αυτομάτου φρεναρίσματος ο οποίος εστιάζει στο να μη γίνει το τρακάρισμα.

Αν μας ρωτούσαν τι θα προτιμούσαμε από τα δυο να έχουμε στο αυτοκίνητο μας και τα δυο δε θα λέγαμε? Αυτός ο υαλοπίνακας λοιπόν προσφέρει ενεργητική ασφάλεια αφού είναι securit με εξαιρετικά αυξημένη μηχανική αντοχή ( +400% σε σχέση με ισου πάχους απλούς) , που εστιάζει στο να μην σπάσει και από την άλλη προσφέρει παθητική ασφάλεια αφού είναι και τριπλεξ όπου αν τελικά σπάσει ,τα κομμάτια θα παραμείνουν στη θέση τους περιμένοντας υπομονετικά την αντικατάσταση τους συνεχίζοντας να προσφέρουν παθητική ασφάλεια.

Άρα συνοψίζοντας έχουμε ένα προϊόν το όποιο θα σπάσει 400% δυσκολότερα από ισου πάχους απλό υαλοπίνακα αλλά ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που σπάσει τότε θα παραμείνει στη θέση του παρέχοντας προστασία κατά το σπάσιμο και έως την αποκατάσταση του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…