Πλάτες Κουζίνας

Μοντέρνα αισθητική και ευκολία στη συντήρηση και το καθάρισμα αποτελεί η γυάλινη πλάτη στις κουζίνες δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση πολυτελείας.

Σε νέες κατασκευές αλλά και σε παλιές κουζίνες μπορούμε να αλλάξουμε την όψη της κουζίνας σας τοποθετώντας μια γυάλινη πλάτη σε οποιοδήποτε χρωματισμό επιθυμείτε διαλέγοντας από ένα πλούσιο χρωμματολογιο. (pantone - RAL ).

Κρύσταλλο 8χιλ - 10χιλ , απλό η securit , ρονταρισμενο μπορεί να εφαρμοστεί τέλεια σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή κουζίνας με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εκτός από μονόχρωμη επιφάνεια μπορούμε να γίνουν και ψηφιακές εκτυπώσεις με το θέμα που σας αρέσει με τη βοήθεια της τεχνολογίας και τις σύγχρονες μεθόδους ψηφιακής εκτύπωσης του υαλοπίνακα με φωτογραφική ποιότητα και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από χιλιάδες φωτογραφίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…