Ειδικες κατασκευες

Γυάλινα Δάπεδα

Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται στα γυάλινα δάπεδα αποτελούνται συνήθως από τρία η περισσότερα κρύσταλλα ανάλογα την απόσταση στηρίγματος, την διάσταση που θέλουμε να κατασκευάσουμε και την απαίτηση του φορτίου που θέλουμε να αντέξει το γυάλινο δάπεδο (N/M2).

ειδικες κατασκευες

Γυάλινα Δάπεδα

Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται στα γυάλινα δάπεδα αποτελούνται συνήθως από τρία η περισσότερα κρύσταλλα ανάλογα την απόσταση στηρίγματος , την διάσταση που θέλουμε να κατασκευάσουμε και την απαίτηση του φορτίου που θέλουμε να αντέξει το γυάλινο δάπεδο (N/M2).

Το επάνω κρύσταλλο είναι θερμικά σκληρυμένο (securit) , συνήθως με αντιολίσθηση , τα υπόλοιπα μπορεί να είναι απλά είτε θερμικά σκληρυμένα και αυτά και όλα μαζί είναι κολλημένα με μεμβράνη PVB δημιουργώντας ένα ενιαίο σώμα γυαλιού υψηλής αντοχής και ασφάλειας. Χρησιμοποιούμε διαφόρους τύπους γυάλινου δαπέδου με η χωρίς αντιολίσθηση , διαφανή η ματ , χρωματιστά ιδανικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Προσδίδουν στο χώρο υψηλή αισθητική , μεγαλύτερο φυσικό φωτισμό και συνδυάζουν την χρηστικότητα με ένα μοντέρνο αρχιτεκτονικό καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Π.χ. στο νέο μουσείο της Ακρόπολης το γυάλινο δάπεδο μας επιτρέπει να περπατάμε και να θαυμάζουμε τα ευρήματα που βρίσκονται στη γη δίνοντας μια εντυπωσιακή εικόνα στο σύνολο του χώρου.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε τον κατάλληλο υαλοπίνακα ( σύνθεση – πάχος ) που απαιτείται για κάθε γυάλινη κατασκευή και να τον τοποθετήσουμε, δημιουργώντας ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα με απολυτή ασφάλεια παρέχοντας σας τα ανάλογα πιστοποιητικά.