Υαλοπινακες

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Διάφανοι υαλοπίνακες float με εφαρμογή σε όλες τις αρχιτεκτονικές χρήσεις που απαιτούν διάφανο λευκό, διάφανο έγχρωμο ή διάφανο υπέρ λευκό υαλοπίνακα

float υαλοπινακες

Διάφανοι λευκοί

Το κοινό διάφανο λευκό γυαλί που βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις αρχιτεκτονικές χρήσεις που απαιτούν διάφανο λευκό υαλοπίνακα ουδέτερου χρώματος. ( από έπιπλα εσωτερικού χώρου μέχρι προσόψεις κτηρίων).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εισάγουμε από τους μεγαλύτερους οίκους παράγωγης υαλοπινάκων στον κόσμο, τα κόβουμε κατά παραγγελία με ακρίβεια δέκατο του χιλιοστού και διαθέτουμε όλα τα πάχη……2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 19mm, 25mm.

float υαλοπινακες

Διάφανοι έγχρωμοι

Κοινό γυαλί float όπου κατά τη διάρκεια της παράγωγης του με τη προσθήκη μικρής ποσότητας μεταλλικών οξειδίων έχει χρωματισθεί. Εκτός της μικρής μείωσης της φωτεινής ανάκλασης οι φυσικές ιδιότητες παραμένουν ως έχουν και στον λευκό διάφανο υαλοπίνακα. Η αύξηση του πάχους του αυξάνει και τη σκουρότατα του χρώματος και άρα μειώνει ακόμα περισσότερο τη φωτεινή διαπερατότητα.

Ανάλογα τους περιβαντολλογικούς παράγοντες της περιοχής που θα τοποθετηθούν είναι πιθανό λόγο της μείωσης της ηλιακής διαπερατότητας και της αυξημένης απορροφητικότητας που έχουν μπορεί να κριθεί αναγκαία η περιμετρική τους λείανση ώστε να αποφευχθεί το θερμικό σοκ και άρα η θραύση του.

Έχει εφαρμογή στην επιπλοβιομηχανια και την αρχιτεκτονική (χωρίσματα, διακοσμητικά, διπλή υάλωση).

ΧΡΩΜΜΑΤΑ: Μπρονζέ-Φυμέ-Μπλέ-Πράσινο

ΠΑΧΗ: 3mm, 4mm, 5mm, 8mm, 10mm.

float υαλοπινακες

Διάφανοι - Υπέρ λευκοί Extra Clear

Η φυσική απόχρωση του κοινού γυαλιού είναι ελαφρώς πράσινου χρώματος το οποίο φαίνεται περισσότερο αν το κοιτάξουμε από το πλάι διότι η πρώτη υλη παράγωγης του (πυρίτιο σε μορφή άμμου) έχει έντονη περιεκτικότητα σε σίδηρο.

Σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι ανεπιθύμητο όποτε τα εργοστάσια παράγωγης δημιούργησαν ένα νέο είδος υπέρ-λευκού υαλοπίνακα , ένα διάφανο γυαλί με μειωμένη περιεκτικότητα σε οξείδιο του σιδήρου.

Σαν αποτέλεσμα έχουμε έναν υαλοπίνακα απαλλαγμένο από την πράσινη απόχρωση με τα ακουστικά και μηχανικά του χαρακτηριστικά να παραμένουν ιδία με αυτά του κοινού γυαλιού.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ
  • ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  • ΜΟΥΣΕΙΑ (προσθήκες μουσείων και αντικειμένων μεγάλης άξιας)
  • ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ – ΗΛΙΑΚΑ – ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ