Ειδικα συστηματα

Ανεμοφράκτες

Οι ανεμοφράκτες διαθέτουν ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου, φινίρισμα απομίμηση inox και ηλεκτροστατική βαφή χρωματολογίου RAL.

ανεμοφρακτες

Πτυσσόμενοι

Ο καιρός μπορεί να είναι ευνοϊκός σε ορισμένες περιόδους του έτους, μπορεί όμως η «διάθεση» του να αλλάξει πολύ γρήγορα όπως με δυνατό αέρα,με πτώση της θερμοκρασίας ειδικά κατά τη διάρκεια του απογεύματος η της νύχτας.

Οι πτυσσόμενοι ανεμοφράκτες είναι φτιαγμένοι από από δυο τμήματα.

Ένα κινητό και ένα σταθερό. Το κινητό τμήμα μπορεί πολύ εύκολα να υψωθεί η να χαμηλώσει χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα που διαθέτει.

Όταν οι κακές καιρικές συνθήκες εξαφανιστούν τότε το κινητό τμήμα μπορεί εύκολα να χαμηλώσει χάρη στο πατενταρισμένο τηλεσκοπικό σύστημα και οι πελάτες να ξαναβρεθούν στον ανοιχτό αέρα.

Το ύψος του συστήματος μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου που θέλουμε να καλύψουμε. Με τους ανεμοφράκτες αυξάνεται τον αριθμό των καθισμάτων , την εικόνα της επιχείρησης και τέλος τον τζίρο σας.

ανεμοφρακτες

Σταθεροι

Οι σταθεροί ανεμοφράκτες διαθέτουν ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου, φινίρισμα απομίμηση inox και ηλεκτροστατική βαφή χρωματολογίου RAL.

Διαθέτουν υαλοπίνακα ασφαλείας securit η τρίπλεξ 3+3, και στη πάνω μεριά μπορούν να είναι και οβάλ σε σχήμα αψίδας δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η στερέωση του ανεμοφράκτη γίνεται με δύο ειδών βάσεις:

  1. Βιδωτές στο δάπεδο.
  2. Επιδαπέδιες φορητές βάσεις.

Υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξουμε έναν σταθερό ανεμοφράκτη ο οποίος να μας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε τελείως το επάνω τμήμα του ώστε να υπάρχει άφθονος αερισμός , επίσης όμορφη αισθητική και ελεύθερη θέα.

Με τους ανεμοφράκτες αυξάνεται τον αριθμό των καθισμάτων, την εικόνα της επιχείρησης και τέλος τον τζίρο σας.