Ειδικα συστηματα

Συρόμενες πόρτες

Σύμμαχος των νέων αρχιτεκτονικών τάσεων, προσφέρουν ένα διαχρονικό, μίνιμαλ μοντέρνο ύφος και χρησιμοποιούνται όλο και συχνότερα αφού εκτός από την χρηστικότητα τους αναβαθμίζουν και διαφοροποιούν τον εσωτερικό χώρο.

ειδικα συστηματα

Συρόμενες πόρτες

Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες βρίσκουν εφαρμογή τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε κατοικίες. Σύμμαχος των νέων αρχιτεκτονικών τάσεων, προσφέρουν ένα διαχρονικό, μίνιμαλ μοντέρνο ύφος και χρησιμοποιούνται όλο και συχνότερα αφού εκτός από την χρηστικότητα τους αναβαθμίζουν και διαφοροποιούν τον εσωτερικό χώρο.

Με αρκετούς διαφορετικούς μηχανισμούς από inox εμφανή ράουλα σε στρογγυλούς η παραλληλόγραμμους οδηγούς η μηχανισμούς με κρυφά ράουλα η συστήματα soft stop , ακόμα και ειδικούς μηχανισμούς για πολύ μεγάλα ανοίγματα, μπορούν να ικανοποιηθούν και οι πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις προσφέροντας άνεση και εξοικονόμηση χώρου με μοναδικό design. Τα κρύσταλλα πρέπει να είναι ασφαλείας securit και ανάλογα το σύστημα και την επιλογή του είδους τους , μπορεί να είναι και τρίπλεξ.

Από απλό διάφανο, έγχρωμο, χρωματιστό, αμμοβολισμένο με σχέδιο, σατινέ, fusing έως ψηφιακή εκτύπωση ακόμα και με το δικό μας θέμα μπορούμε να επιλέξουμε το κρύσταλλο εκείνο με το κατάλληλο σύστημα συρόμενης πόρτας που θα κάνει τη διάφορα στο χώρο μας.

Το σύστημα μπορεί να είναι εμφανή η κρυφό ώστε να φαίνεται μόνο το γυαλί και να γίνει είτε μονόφυλλο είτε δίφυλλο. Τέλος μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων (πόμολα , κλειδαριές), σύμφωνα με τις επιλογές σας.