μπανιο - κουζινα

Ντουζιέρες - Καμπίνες

Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες του κάθε μπάνιου και αναλαμβάνουμε να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε χώρο ξεχωριστά με καμπινές μπάνιου στα μετρά σας.

μπανιο - κουζινα

Ντουζιέρες - Καμπίνες

Σύγχρονη αισθητική , ποιότητα , ασφάλεια και φυσικά εύχρηστα και στους χώρους των ντους και των μπάνιων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία κ.α.).

Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες του κάθε μπάνιου και αναλαμβάνουμε να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε χώρο ξεχωριστά με καμπινές μπάνιου στα μετρά σας.

Μέσα από τις παρακάτω κατηγορίες μπορούμε να επιλέξουμε την ιδανική καμπίνα για εσάς:

  • Συρόμενες – ανοιγμένες – παρασυρόμενες-γωνιακές-οβάλ-αναδιπλούμενες-σταθερή με πάνελ.
  • Εξαρτήματα αλουμινίου η inox ανοξείδωτα για μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
  • Πάχος γυαλιών 6χιλ – 8χιλ – 10χιλ.
  • Επεξεργασία γυαλιών securit. (ψημένα ασφαλείας).
  • Κρύσταλλα διαφανές-σατινέ-ματ-χρωματιστά-ψηφιακή εκτύπωση-υδροφοβικά.
  • Μαγνήτες και ειδικά διάφανα προφίλ για τέλεια στέγνωση.

Σας καλώ να μας ζητήσετε λύσεις και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις μπάνιων και εμείς θα καταβάλουμε τη μεγίστη προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντας σας λύσεις εργονομικές , ποιοτικές , όμορφες και ασφαλής.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη συρόμενη με 1 σταθερό

Η μονόφυλλη συρόμενη καμπίνα μπάνιου με ένα σταθερό κρύσταλλο είναι ιδανική για μικρά ανοίγματα από 1,00m έως 1,60m. Στην κατασκευή αυτή χρησιμοποιούνται δυο ραουλα για την στήριξη του συρόμενου φύλλου.

Η στεγανοποίηση της πόρτας επιτυγχάνεται με τη χρήση διαφανών προφίλ στο εμπρός και το πίσω μέρος της. Τα ειδικά διαμορφωμένα στοπ, επιτρέπουν στο συρόμενο φύλλο να σταματάει ακριβώς στο επιθυμητό σημείο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη συρόμενη με 2 σταθερά

Το μονόφυλλο σύστημα καμπίνας μπάνιου με δύο σταθερά κρύσταλλα τοποθετείται σε ανοίγματα έως και 2,50mm στην περίπτωση που το συρόμενο φύλλο πρέπει να είναι στο κέντρο του ανοίγματος.

Η στεγανοποίηση του συρόμενου φύλλου επιτυγχάνεται με τη χρήση δύο γωνιακών προφίλ τα οποία τοποθετούνται στα σταθερά κρύσταλλα. Σε αυτόν τον τύπο ντουζιέρας η πόρτα έχει τη δυνατότητα να ανοίγει είτε προς τα αριστερά αλλά και προς τα δεξιά.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη συρόμενη γωνιακή με 2 σταθερά

Η μονόφυλλη συρόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου είναι κατάλληλη για κάλυψη μπανιέρας η οποία έχει δομικό στοιχείο μόνο στην μια κάθετη πλευρά της. Η στεγανοποίηση της πόρτας με το σταθερό κρύσταλλο επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικού μαγνητικού προφίλ, ώστε να μην μένει καθόλου κενό στην γωνία της κατασκευής. Η πόρτα του συστήματος αυτού μπορεί να είναι είτε προς τη γωνία αλλά είτε προς τον τοίχο του ανοίγματος.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη κουρμπαριστή με 1 σταθερό

Η μονόφυλλη κουρμπαριστή καμπίνα μπάνιου με ένα σταθερό κρύσταλλο κατασκευάζεται σε ειδικές διαστάσεις ανάλογα με το χώρο του μπάνιου, αλλά και ακριβώς στα μέτρα της ακρυλικής ντουζιέρας που πιθανόν να υπάρχει. Στην κατασκευή αυτή χρησιμοποιούνται δύο ράουλα για την στήριξη του συρόμενου φύλλου. Η στεγανοποίηση της πόρτας επιτυγχάνεται με τη χρήση διάφανων προφίλ στο εμπρός μέρος της. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι securit 8mm. Τα ειδικά διαμορφωμένα στοπ, επιτρέπουν στο συρόμενο φύλλο να σταματάει ακριβώς στο επιθυμητό σημείο κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη συρόμενη γωνιακή με 3 σταθερά

Η μονόφυλλη γωνιακή καμπίνα μπάνιου με τρία σταθερά κρύσταλλα χρησιμοποιείται κυρίως σε μπάνια που έχουν σταθερό δομικό υλικό μόνο στη μια πλευρά της μπανιέρας. Η στεγανοποίηση του κινητού φύλλου επιτυγχάνεται με γωνιακά στεγανοποητικά προφίλ. Το κυκλικό πόμολο εξυπηρετεί ώστε να εκμεταλλευόμαστε όλο το άνοιγμα της πόρτας.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη συρόμενη με 2 σταθερά

Η δίφυλλη καμπίνα μπάνιου με δύο σταθερά κρύσταλλα είναι η καλύτερη λύση για ανοίγματα έως 2,50mm. Χρησιμοποιώντας δύο ράουλα σε κάθε συρόμενο φύλλο, επιτυγχάνουμε το άνοιγμά τους σε διαφορετική κατεύθυνση, ώστε να δημιουργείται μεγάλο άνοιγμα κατά την είσοδο του ατόμου στην ντουζιέρα. Στα σταθερά κρύσταλλα εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος. Τα συρόμενα φύλλα ασφαλίζουν μεταξύ τους με τη χρήση ειδικών μαγνητικών προφίλ.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη συρόμενη γωνιακή

Η δίφυλλη συρόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου με δύο σταθερά κρύσταλλα είναι η πιο δημοφιλής κατασκευή, ιδιαίτερα για μικρούς χώρους που δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μπανιέρας. Τα δυο συρόμενα φύλλα ανοίγουν προς την αντίθετη κατεύθυνση και δημιουργούν μεγάλο άνοιγμα εισόδου. Ο γωνιακός σύνδεσμος που χρησιμοποιείται για την ένωση των δύο πλευρών είναι μασίφ ανοξείδωτος και εξασφαλίζει εξαιρετικά σταθερή κατασκευή.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη συρόμενη γωνιακή με 3 σταθερά

Η δίφυλλη συρόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου με τρία σταθερά κρύσταλλα είναι ιδιαίτερη κατασκευή, που χρησιμοποιείται σε μεγάλα σε μήκος μπάνια που έχουν σταθερό δομικό υλικό μόνο τη μια πλευρά της μπανιέρας. Η στεγανοποίηση των κινητών φύλλων επιτυγχάνεται με γωνιακά στεγανοποιητικά προφίλ και μαγνητικά προφίλ μεταξύ τους.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη παρασυρόμενη με 1 σταθερό

Η δίφυλλη παρασυρόμενη καμπίνα μπάνιου με ένα σταθερό κρύσταλλο τοποθετείται σε ανοίγματα από 0,85 έως 1,50m στην περίπτωση που τα φερόμενα φύλλα πρέπει να ανοίγουν και τα δύο πίσω από το σταθερό κρύσταλλο. Η χρήση δύο συρόμενων επάλληλων φύλλων δημιουργεί μεγαλύτερο άνοιγμα πόρτας από όλα τα υπόλοιπα συρόμενα συστήματα.

Η στεγανοποίηση των συρόμενων φύλλων επιτυγχάνεται με τη χρήση γωνιακού διάφανου προφίλ.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη παρασυρόμενη γωνιακή με 2 σταθερά

Η δίφυλλη παρασυρόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου με δύο σταθερά κρύσταλλα τοποθετείται σε ανοίγματα από 0,85 έως 1,50m στην περίπτωση που τα συρόμενα φύλλα πρέπει να ανοίγουν και τα δύο πίσω από το σταθερό κρύσταλλο. Η χρήση δύο συρόμενων επάλληλων φύλλων δημιουργεί μεγαλύτερο άνοιγμα πόρτας από όλα τα υπόλοιπα συστήματα. Η στεγανοποίηση των συρόμενων φύλλων επιτυγχάνεται με τη χρήση γωνιακού διάφανου προφίλ.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Ανοιγοσυρόμενη

Η ανοιγο-συρόμενη καμπίνα μπάνιου είναι η ιδανική λύση για μικρά ανοίγματα, όπου δεν μπορεί να τοποθετηθεί απλή αναγόμενοι ή συρόμενη ντουζιέρα. Το σύστημα αυτό ανοίγει μέσα και διπλώνει σε έναν από τους δύο πλαϊνούς τοίχους του ανοίγματος. Κατάλληλο για χώρους στους οποίους δεν είναι δυνατό η πόρτα της ντουζιέρας να ανοίγει προς τα έξω. Διαθέτει δύο πόμολα για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

Ο οδηγός στο δάπεδο εξασφαλίζει πλήρη στεγανοποίηση.

Συρόμενες σε όλες τις διαστασεις

Ανοιγοσυρόμενη γωνιακή με 1 σταθερό

Η ανοιγο-συρόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου είναι μια πρωτοποριακή πρόταση στην κάλυψη μπάνιων με μικρές διαστάσεις.

Είναι το ιδανικότερο σύστημα όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ανοιγόμενου φύλλου. Το σύστημα αυτό διαθέτει οδηγό που στηρίζει το σταθερό κρύσταλλο , αλλά παράλληλα εξυπηρετεί την κύλιση και αναδίπλωση του ανοιγο-συρόμενου φύλλου παράλληλα στο σταθερό κρύσταλλο. Διαθέτει δύο πόμολα για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο και οδηγό δαπέδου για πλήρη στεγανοποίηση.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη ανοιγόμενη με 1 σταθερό

Η μονόφυλλη ανοιγόμενη καμπίνα μπάνιου με ένα σταθερό κρύσταλλο είναι ιδανική για μικρά ανοίγματα. Η ντουζιέρα αυτή διαθέτει μια ανοιγόμενη πόρτα και ένα σταθερό κρύσταλλο ασφαλείας 10mm. Στο σταθερό κρύσταλλο εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος. Το ανοιγόμενο φύλλο ασφαλίζει με τη χρήση ειδικού στεγανοποιητικού προφίλ.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη ανοιγόμενη με 2 σταθερά

Το μονόφυλλο σύστημα με δύο σταθερά κρύσταλλα τοποθετείται σε ανοίγματα έως και 2,50m , στην περίπτωση που το ανοιγόμενο φύλλο πρέπει να είναι στο κέντρο του ανοίγματος. Αυτή η καμπίνα μπάνιου διαθέτει μια ανοιγόμενη πόρτα και δύο σταθερά κρύσταλλα ασφαλείας 10mm. Στα σταθερά κρύσταλλα εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος. Το ανοιγόμενο φύλλο ασφαλίζει με τη χρήση ειδικού στεγανοποιητικού προφίλ.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη ανοιγόμενη γωνιακή με 2 σταθερά

Η μονόφυλλη γωνιακή καμπίνα μπάνιου είναι κατάλληλη για κάλυψη μπανιέρας η οποία έχει δομικό υλικό στοιχείο μόνο στην μια κάθετη πλευρά της. Η καμπίνα αυτή διαθέτει μια ανοιγόμενη πόρτα και δύο σταθερά κρύσταλλα ασφαλείας 10mm.

Στα σταθερά κρύσταλλα εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος.

Το ανοιγόμενο φύλλο ασφαλίζει με τη χρήση ειδικού στεγανοποιητικού προφίλ. Η πόρτα του συστήματος αυτού μπορεί να είναι είτε προς τη γωνία αλλά είτε και προς τον τοίχο του ανοίγματος.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Μονόφυλλη ανοιγόμενη γωνιακή με 3 σταθερά

Η μονόφυλλη γωνιακή καμπίνα με τρία σταθερά κρύσταλλα χρησιμοποιείται κυρίως σε μπάνια που έχουν σταθερό δομικό υλικό μόνο στην μια πλευρά της μπανιέρας. Η ντουζιέρα αυτή διαθέτει μια ανοιγόμενη πόρτα και τρία σταθερά κρύσταλλα ασφαλείας 10mm. Στα σταθερά κρύσταλλα εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος. Το ανοιγόμενο φύλλο ασφαλίζει με τη χρήση ειδικού στεγανοποιτικού προφίλ.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη ανοιγόμενη με 2 σταθερά

Η δίφυλλη ανοιγόμενη καμπίνα μπάνιου με δύο σταθερά κρύσταλλα είναι η ιδανική λύση για κάλυψη μπανιέρας.

Αυτή η καμπίνα μπάνιου διαθέτει δύο ανοιγόμενες πόρτες και δύο σταθερά κρύσταλλα ασφαλείας 10mm. Στα σταθερά κρύσταλλα εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος.

Τα ανοιγόμενα φύλλα ασφαλίζουν μεταξύ τους με τη χρήση ειδικών μαγνητικών προφίλ.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη ανοιγόμενη γωνιακή με 2 σταθερά

Η δίφυλλη ανοιγόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου με δύο σταθερά κρύσταλλα χρησιμοποιείται κυρίως σε μικρά μπάνια. Η καμπίνα αυτή διαθέτει δύο ανοιγόμενες πόρτες και δύο σταθερά κρύσταλλα ασφαλείας 10mm. Στα σταθερά κρύσταλλα εφαρμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος. Τα ανοιγόμενα φύλλα ασφαλίζουν μεταξύ τους με τη χρήση ειδικών μαγνητικών προφίλ.

Ανοιγομενες σε όλες τις διαστασεις

Δίφυλλη ανοιγόμενη γωνιακή με 3 σταθερά

Η δίφυλλη ανοιγόμενη γωνιακή καμπίνα μπάνιου με τρία σταθερά κρύσταλλα είναι ιδιαίτερη κατασκευή, που χρησιμοποιείται σε μεγάλα σε μήκος μπάνια που έχουν σταθερό δομικό υλικό μόνο στη μια πλευρά της μπανιέρας. Αυτή η καμπίνα μπάνιου διαθέτει δύο ανοιγόμενες πόρτες και δύο σταθερά κρύσταλλα ασφαλείας 10mm. Στα σταθερά κρύσταλλα εφερμόζονται ειδικά διάφανα προφίλ τα οποία εξασφαλίζουν την άψογη στεγανοποίηση του συστήματος. Τα ανοιγόμενα φύλλα ασφαλίζουν μεταξύ τους με τη χρήση ειδικών μαγνητικών προφίλ.