Ειδικα συστηματα

Φυσαρμόνικα - Πτυσσόμενες πόρτες

Εξελιγμένα, ευέλικτα και σύγχρονα συστήματα με απεριόριστες δυνατότητες όσο αφορά το σχέδιο κατασκευής τους, τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονται τα κινητά φύλλα στο parking και το είδος του γυαλιού που μπορούν να δεχτούν.

φυσαρμονικες

Γυάλινες Πτυσσόμενες πόρτες

Οι Φυσαρμόνικες/Γυάλινες Πτυσσόμενες πόρτες είναι εξελιγμένα, ευέλικτα και σύγχρονα συστήματα με απεριόριστες δυνατότητες όσο αφορά το σχέδιο κατασκευής τους, τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονται τα κινητά φύλλα στο parking και το είδος του γυαλιού που μπορούν να δεχτούν.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους στους χώρους που τοποθετούνται είναι η πλήρη πρόσβαση σε αυτούς ενώ όποτε χρειάζεται προστατεύουν το χώρο από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες παρέχοντας πάντα άπλετη ορατότητα.
Τα δυο βασικά είδη που χωρίζονται είναι σε σύστημα με ανεξάρτητα φύλλα και σε σύστημα όπου τα φύλλα είναι ενωμένα μεταξύ τους με μεντεσέδες.(τραβώντας το πρώτο ακολουθούν τα υπόλοιπα).

ΟΔΗΓΟΣ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ-ΠΛΑΙΣΙΑ

Τα φύλλα κρέμονται από έναν οδηγό ο οποίος είναι αναρτημένος στην οροφή και κινούνται με ρουλά που μας εξασφαλίζουν ΑΘΟΡΥΒΗ λειτουργία και ομαλή κίνηση ενώ στο δάπεδο δεν υπάρχει οδηγός. Στην περίπτωση που είναι ανεξάρτητα τα φύλλα λειτουργούν αυτόνομα χωρίς περιορισμό στον αριθμό των φύλλων και μπορούν να στρίψουν και να οδηγηθούν σε απομακρυσμένο parking. ( χώρος αποθήκευσης των φύλλων). Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ανοιγμένης / εκτρεπόμενης πόρτας ΟΠΟΥ επιθυμούμε για την δημιουργία εισόδου. Η επιλογή του υαλοπίνακα μπορεί να ξεκινάει από πάχους 10 ΧΙΛ και να περιλαμβάνει έως και διπλό θερμοηχομονωτικό υαλοπίνακα πάχους 35 ΧΙΛ. Έτσι αναλόγως με τη χρήση του χώρου μας, μπορούμε να επιλέξουμε από ένα σύστημα μόνο με κρύσταλλα η ένα σύστημα με πλαίσια.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Αναλόγως τις ανάγκες μας αλλά και το σύστημα που θα επιλέξουμε το κάθε φύλλο μπορεί να γίνει έως 120cm πλάτος και 320cm ύψος. Οι μπάζες και ο οδηγός μπορεί να είναι φυσική ανοδείωση η να βαφτούν με ηλεκτροστατική βαφή σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η στεγανοποίηση επιτυγχάνεται με διάφανα η αλουμινένια προφίλ στα κρύσταλλα και αλουμινένιο προφίλ με βουρτσάκι ανάμεσα στο ακριανό γυαλί και στον τοίχο. Οι μπάζες αλουμινίου διαθέτουν βουρτσάκια πάνω και κάτω καλύπτοντας αποτελεσματικά τα κενά. Όταν υπάρχει πλαίσιο στα φύλλα τότε ανάλογος το πλαίσιο μπορεί η στεγανοποίηση είτε να επιτυγχάνεται με αρσενικά και θηλυκά προφίλ αλουμινίου με ειδικά λάστιχα είτε με λάστιχα στα κάθετα προφίλ και μπάρες με ελατήριο και λάστιχα στα οριζόντια προφίλ. Ένα εξελιγμένο σύστημα με πλαίσιο είναι ιδανικό για χώρους όπου είναι επιθυμητή η ηχομόνωση και θερμομόνωση όπως διαχωριστικά σε χώρους μελέτης, αίθουσες διδασκαλίας, ωδεία, αλλά και σε χώρους εκτεθειμένους σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον εξοικονομώντας ενέργεια και βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση της κατασκευής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικής επεξεργασίας ώστε να προσφέρουν ανθεκτικότητα και ασφάλεια. Το σύστημα για να ασφαλίζει έχει σε κάθε φύλλο συρτη η κλειδαριά η και μηχανικούς συρτές που βρίσκονται στο κάθετο προφίλ ( όταν υπάρχουν πλαίσια για να μην σκύβουμε).

ΟΙ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΕΣ είναι ο ιδανικότερος τρόπος περιμετρικής (και όχι μόνο) κάλυψης επαγγελματικών χωρών που είναι κατά πολύ ανώτερος σε ασφάλεια, ποιότητα, εμφάνιση και λειτουργικότητα από διάφορα συμβατικά συστήματα. (τέντες νάιλον κλπ).

φυσαρμονικες

Ηλεκτροκίνητη