Ειδικες κατασκευες

Γυάλινες Σκάλες

Είτε επιθυμείτε απλά ένα γυάλινο πάτημα, ένα πλαϊνό «κάγκελο» με κρύσταλλο, είτε ακόμα και εξ ολοκλήρου σκάλα φτιαγμένη από γυαλί ασφαλείας και ειδικά στηρίγματα σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

ειδικες κατασκευες

Γυάλινες Σκάλες

Όλες οι κατασκευές μας προσαρμόζονται στην αισθητική και τις απαιτήσεις του χώρου σας , έτσι αν επιθυμείτε να προσδώσετε στο χώρο σας κάτι πρωτότυπο όπως μια γυάλινη σκάλα εμείς αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε ένα «έργο τέχνης» για εσάς.

Είτε επιθυμείτε απλά ένα γυάλινο πάτημα , ένα πλαϊνό «κάγκελο» με κρύσταλλο , είτε ακόμα και εξ ολοκλήρου σκάλα φτιαγμένη από γυαλί ασφαλείας και ειδικά στηρίγματα σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Σκάλες από κρύσταλλο , ανοξείδωτο , μέταλλο η συνδυασμό των υλικών αυτών στις δικές σας διαστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τα κρύσταλλα είναι πάντα ασφαλείας τριπλεξ (8χιλ+8χιλ) κατ ελάχιστο πάχος και securit (θερμικά σκληρυμένα) τα οποία μπορεί να είναι διάφανα , ματ , χρωματιστά με αντιολισθητική μεταξοτυπία και οι τρόποι στήριξης τους ποικίλουν ανάλογα τη κατασκευή.

Θα σας προτείνουμε λύσεις που θα εντυπωσιάσουν αλλά θα υλοποιήσουμε και οποιοιδήποτε σχεδιαστική απαίτηση από αρχιτέκτονες , μηχανικούς και διακοσμητές.