Συστηματα προσβασης

Αυτόματες Πόρτες

Όταν έχουμε μικρό χώρο πρόσβασης χωρίς το απαραίτητο πλάτος για την κατασκευή και τοποθέτηση μιας αυτόματης υαλοθύρας τότε μπορούμε σαν ενδεδειγμένη λύση να σας προτείνουμε την αυτόματη πόρτα.

αυτοματες πορτες

Αυτόματες Συρόμενες Πόρτες

Η εταιρία μας διαθέτει όλους τους τύπους αυτόματων συρόμενων πορτών εισόδων για όλες τις χρήσεις σε κτήρια , καταστήματα , εμπορικά κέντρα , νοσοκομεία , αεροδρόμια κ.α. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή τους γίνεται σύμφωνα με όλα τα Διεθνή πρότυπα και έχουν πιστοποίηση καλής λειτουργίας 2.000.000 ανοιγμάτων.

Διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό όπως ειδικά ραντάρ ανίχνευσης κίνησης , φωτοκύτταρα ασφαλείας , ηλεκτρομηχανική κλειδαριά στο μοτέρ , κιτ μπαταριών για αυτόνομη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος , σύστημα εξόδου πανικού σε περίπτωση κινδύνου , δυνατότητα ελεγχόμενης πρόσβασης μέσω τηλεχειρισμού/ηλεκτρονικών υπολογιστών/καρταναγνωστών και ανιχνευτών δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.α.

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεσκοπικής διάταξης των φύλλων (έως και 4 συρόμενα φύλλα) για μεγάλο άνοιγμα διέλευσης.

Η αυτόματη συρόμενη υαλοθύρα καλύπτει μια σειρά από λύσεις για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους αξιόπιστα με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και αρχιτεκτονική άποψη.

αυτοματες πορτες

Αυτόματες Ανοιγόμενες Πόρτες

Απευθυνόμενοι σε εμάς , με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε μπορούμε να σας βρούμε λύση για κάθε χώρο και για κάθε εξειδικευμένη και ιδιαίτερη απαίτηση που έχετε στην πρόσβαση σας σε κτήρια , αίθουσες , δωμάτια κλπ.

Όταν λοιπόν έχουμε μικρό χώρο πρόσβασης χωρίς το απαραίτητο πλάτος για την κατασκευή και τοποθέτηση μιας αυτόματης συρόμενης υαλοθύρας τότε μπορούμε σαν ενδεδειγμένη λύση να σας προτείνουμε την ανοιγμένη αυτόματη πόρτα.

Διαθέτει φωτοκύτταρα ασφαλείας για την προστασία του κοινού από το θυρόφυλλο τη στιγμή της κίνησης του για απόλυτη ασφάλεια , εντελώς αθόρυβη λειτουργία , εξελιγμένο μικροεπεξεργαστή ο οποίος κοντρολάρει όλες τις δραστηριότητες της πόρτας σε πραγματικό χρόνο και ένας αποκωδικοποιητής ανιχνεύει συνεχώς όλες τις γωνιές της θέσης της πόρτας.

Με έναν ενσωματωμένο επιλογέα κάνουμε την εναλλαγή των λειτουργιών (αυτόματη , χειροκίνητη , νυχτερινή , ανοιχτή).