Ειδικα συστηματα

Ανοιγόμενες πόρτες

Οι ανοιγμένες γυάλινες πόρτες έχουν κερδίσει μεγάλη εκτίμηση ως προς την καλαισθησία τους , την μοντέρνα εμφάνιση και την ποικιλία που μπορούν να προσφέρουν σε μια σύγχρονη κατοικία και έναν απαιτητικό επαγγελματικό χώρο.

ειδικα συστηματα

Ανοιγόμενες πόρτες

Οι ανοιγμένες γυάλινες πόρτες έχουν κερδίσει μεγάλη εκτίμηση ως προς την καλαισθησία τους, την μοντέρνα εμφάνιση και την ποικιλία που μπορούν να προσφέρουν σε μια σύγχρονη κατοικία και έναν απαιτητικό επαγγελματικό χώρο.

Μπορούν να έχουν στήριξη σε πλαϊνούς μεντεσέδες με επαναφορά η όχι, είτε με μηχανισμό δαπέδου, είτε ακόμα και με οβάλ η τετράγωνη κάσα ανάλογης διατομής ώστε να καλύπτει το πάχος της τοιχοποιίας από 7cm έως 19cm.

Το περιμετρικό προφίλ της κάσας διαθέτει λάστιχα φραγής ώστε το κρύσταλλο να εφαρμόζει τέλεια και μπορούμε να επιλέξουμε από απλό πόμολο έως κλειδαριά meroni , ακόμα και ηλεκτρική.

Τα κρύσταλλα που μπορούμε να επιλέξουμε θα είναι ασφαλείας securit 8-12mm (ακόμα και τριπλεξ αν απαιτείται) και μπορούν να είναι απλά λευκά διάφανα, έγχρωμα διάφανα, με σχέδιο αμμοβολής, με χρωματιστή διάφανη η αδιαφανή μεμβράνη, σατινέ, με σχέδιο τρασσε, fusing, ακόμα και με ψηφιακή εκτύπωση ανάμεσα στα δυο φύλλα γυαλιου (τριπλεξ).

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε πρόκειται για κατοικία οι γυάλινες πόρτες εσωτερικού χώρου προσαρμόζονται πλήρως στις επιθυμίες σας.